Bamseklubbens 25-årsjubileumsfeiring

Vi har gleden av å invitere til stor jubileumsfeiring helgen 22. til 24. november 2024.

Vi starter allerede på kvelden fredag 22. november kl. 19.00 med et festmøte der vi sammen med Skeivt arkiv ser tilbake på klubbens historie, før vi sklir over i en velkomst-Bear Pub. Stedet er i lokalene til legendariske Olympen og Pigalle i Grønlandsleiret 15, i selskapslokalene der i 3. etasje.

Lørdag 23. november blir selve jubileumsdagen. Da planlegger vi både saunabesøk med mulighet til en dukkert i Bjørvika kl. 13.00, eller en homohistorisk rusletur med Lars Alldèn for de som helst vil beholde klærne på. Frammøte for rusleturen er også kl. 13.00 ved nedgangen til Nationaltheatret T-banestasjon.
NB: Det er begrenset med plasser i Saunaen. Her gjelder «først til mølla». Kjøp nå for å være blant de 40 som får sikret seg billett til saunaen. Kun 100,- for inngang!

Ettermiddagen avsluttes med en aperitiff på baren Trappa i C. J. Hambros plass 2, rett over plassen fra London, kl. 15.30.

Lørdag kveld kl. 19.00 blir det stor jubileumsfest på Melahuset i Mariboes gate 8. Her byr vi på alt som forventes av en skikkelig jubileumsfeiring i Bamseklubben. Velkomstdrink, rikelig med mat, kaffe og kaker, førsteklasses underholdning i regi av Bamsescenen og selvsagt en passende DJ til å snurre plater. Melahuset har egen bar med «sympatiske» priser. Festen koster kr. 400,- per person og må forhåndskjøpes via TicketCo innen fristen den 8. november, se link nedenfor.

Søndag fra kl. 13.00 blir det avskjedssamling på BaBa Bar i Hausmannsgate 8. Denne baren er siste tilskudd til Oslos skeive uteliv. En veldig trivelig liten bar hvor vi virkelig kan slappe av og oppsummere helgen på en hyggelig måte.

For de av dere som ønsker å bo på hotell i Oslo denne helgen har vi en avtale med Comfort hotel Børsparken. Dobbeltrom koster kr. 1290,- per natt og enkeltrom kr 1090,- per natt. Du kan booke i denne avtalen ut september måned. Når du booker må du legge inn et gyldig betalingskort, men du blir ikke trukket før du sjekker inn. Hvis du ønsker å benytte dette tilbudet må du bruke denne lenken: https://app.mews.com/distributor/763711fe-eb1b-4f16-ac99-af95009ad799?mewsAvailabilityBlockId=78f1f480-86e4-454d-a096-b1cb00967ee0

Mer info om arrangementet kan du finne på Facebook-arrangementet.

Billetter til både saunatreffet og festen på Melahuset lørdag kveld kan kjøpes her: https://norwaybears.ticketco.events/no/nb/e/jubileumshelg
NB: Saunatreffet lørdag kl 13.00 har begrenset antall plasser, så her er det «først til mølla» som gjelder.

Vi håper mange vil være med å feire vår livskraftige klubbs første 25 år, og ønsker hjertelig velkommen!

Aldersgrenser: På Bear Pub, aperitiff, jubileumsfest og askjedssamling er det 20-års aldersgrense. På omvisning er det ingen aldersgrense. På sauna er det 18-års aldersgrense.

Frist: På grunn av frist for matbestilling, stenger billettsalg til jubileumsfesten den 8. november. Det er ikke anledning til å kjøpe billetter i døra på denne festen.

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *